Rólunk

Cégünk 1999. áprilisában alakult Modámi Bt. néven, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal.

Fő tevékenységünk:

Nyugati-keleti típusú haszongépjármű (autóbusz, kamion, tehergépjármű, mezőgazdasági gép, munkagép) főként Knorr kompresszor felújítás, javítás és Wabco kompresszor felújítás, javítás, valamint dugattyús telepített (műhely) kompresszor felújítás és javítás. Későbbiekben kompresszor forgalmazás.

Másodlagos tevékenységünk:

Személygépjármű motor felújítás és hengerfej felújítás, haszongépjármű hengerfej felújítás, valamint motoros kertigép javítás (fűnyíró, kapagép, láncfűrész).

2003-ban átalakultunk. Még több hangsúlyt fektettünk, a fő tevékenységünk magasabb szintjére történő emelésére, pl. teljes üzemi körülmények közötti kompresszor lepróbálás (központi olajozás mellet, a vízhűtés alkalmazása). Több speciális célszerszám alkalmazása, mely azt a célt szolgálja, hogy a kompresszor felújítás, kompresszor javítás, minél precízebb, lehetőleg a gyári minőséggel egyenértékű legyen és lehetőség szerint, minél kevesebb hegesztéssel járjon Pl. menetek javítása a hengerfejen, a forgattyús házon, és a fedelekben. Növeltük a cseredarabos készletünket, közel 30 félére.

2004-ben elkezdtünk foglalkozni a Gardner Denver, (Drum, Wittig) folyékony anyag lefejtéséhez használatos rotációs (csúszó lapátos) kompresszorok javításával. Gyári alkatrészek alkalmazása.

A folyamatosan növekvő (kompresszor felújítás, kompresszor javítás) megrendeléseink hatására 2005-ben megszüntettük a kertigépekkel való foglalkozást, a fő tevékenységünk javára.

2006 év végén átköltöztünk egy nagyobb, szebb, új műhelybe néhány méterrel arrébb.

2007-ben a nagyobb hely adta lehetőséget kihasználva, elkezdtük az új Knorr kompresszorok forgalmazását, és a Wabco kompresszorok forgalmazását, valamint a Wabco légszárító patronok forgalmazását, és nem utolsó sorban, bővítettük a gépparkot is.

2009 májusában cégformát váltottunk. Megalakult a Modámi Plusz Kft (Air team).

Egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk az új kompresszorok forgalmazására, és 2010-ben elkezdtük forgalmazni, a légfék nélküli mezőgazdasági gépekhez, munkagépekhez, utólagosan beépíthető, gyári Wabco komplett légfékrendszer szetteket. (kompresszor, szelepek, légtartály, mérőóra, csatlakozási pontok.)

Majdan tovább bővítettük a palettát, és 2012-től forgalmazunk személygépjárművek, SUV-ok, légrugóval ellátott szintszabályzós futóművéhez tartozó, gyári Wabco olajmentes elektromos kompresszorokat. (Audi, BMW, Mercedes, Range Rover, Land Rover, Volkswagen, stb.)

Mindeközben, folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a partnereinket minél rövidebb időn belül minél jobb minőségben, és egyre magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, mely a jövőben is az elsődleges irányelvünk.


Keressen minket a közösségi oldalakon is!

FacebookGoogle Plus
Vissza az oldal tetejére